BLOG

Pressoteràpia: La solució definitiva per a la retenció de líquids i la cel·lulitis.

Pressoteràpia

Ens plau anunciar la incorporació d’un nou servei a la nostra clínica: la pressoteràpia. Aquest tractament innovador ha guanyat popularitat en els últims anys gràcies als seus múltiples beneficis per a la salut i el benestar. A continuació, t’expliquem tot el que necessites saber sobre la pressoteràpia.

Què és la Pressoteràpia?

La pressoteràpia és un tractament no invasiu que utilitza un dispositiu especialitzat per aplicar pressió controlada en àrees específiques del cos, com les cames, braços o tronc. 

Durant la sessió, el pacient es posa un vestit pneumàtic que compta amb diverses cambres d’aire. Aquestes cambres s’inflen i desinflen de manera seqüencial, generant un massatge que actua directament sobre el sistema circulatori i limfàtic.

Beneficis de la Pressoteràpia:

  • Millora de la Circulació: La pressoteràpia estimula la circulació sanguínia, afavorint l’oxigenació i nutrició dels teixits. Això, per tant, es tradueix en una pell més ferma i tonificada.
  • Eliminació de Toxines: En activar el sistema limfàtic, la pressoteràpia ajuda a eliminar les toxines i greixos acumulats en l’organisme, promovent una sensació de lleugeresa i benestar.
  • Tonificació Muscular: Acompanyat d’un programa d’exercicis actius, aquest tractament pot ajudar a enfortir i tonificar la musculatura.
  • Enfortiment del Sistema Immunitari: L’activació del sistema limfàtic també contribueix a millorar les defenses del cos, enfortint el sistema immunitari.

Quan està Indicada la Pressoteràpia?

  • Disminució d’Edemes i Limfedemes: Ideal per a pacients que presenten inflor en extremitats a causa de l’acumulació de líquids.
  • Retenció de Líquids: Ajuda a alleujar la sensació de cames cansades i a reduir la inflor.
  • Cel·lulitis: Actua sobre els nòduls de greix, ajudant a la seva eliminació i prevenint l’aparició de cel·lulitis.
  • Salut Circulatòria: Afavoreix el bon funcionament del sistema circulatori, prevenint varius i altres problemes vasculars.
  • Recuperació Postquirúrgica: Especialment recomanat per a pacients que han passat per intervencions com mastectomies o altres processos inflamatoris postquirúrgics.

Durada de les Sessions:

Cada sessió de pressoteràpia té una durada d’entre 30 a 45 minuts, i es realitza en un ambient relaxat i còmode dins de la nostra clínica.

Per tant, la pressoteràpia és una bona opció per a aquells que busquen millorar la circulació, tonificar el seu cos i sentir-se revitalitzats. A Bodhivita, comptem amb professionals capacitats per oferir-te aquest servei amb la màxima qualitat i eficàcia.

Vols descobrir els beneficis de la pressoteràpia?

Agenda una cita. 

Picture of Bodhivita

Bodhivita

Compartir:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.