Fisioteràpia neurològica

La fisioteràpia neurològica és l’especialitat que s’orienta  a la recuperació de lesions en el sistema nerviós siguin d’origen adquirit o congènit. Aquestes lesions poden donar-se en el sistema nerviós central (encèfal i medul·la espinal) o en el sistema nerviós perifèric (arrels nervioses).

Som especialistes en neurorehabilitació pel que ens preocupem d’analitzar la situació particular de cada pacient, mitjançant una primera visita que consistirà en l’entrevista inicial, on el pacient podrà expressar les seves necessitats i expectatives i serà el moment al qual el terapeuta recollirà tota la informació necessària per a una posterior exploració física i funcional. Mitjançant aquest abordatge, establirem uns objectius conjunts amb el pacient que seran revisats i replantejats al llarg del tractament rehabilitador.

El tractament s’adequarà a cada situació en particular, establint com a prioritat el re aprenentatge del moviment a través de la consciència del cos, reduint el dolor i els patrons patològics presents en molts casos. S’elaboren exercicis individualitzats, amb materials específics que ajuden al pacient a acostar-se a la seva realitat immediata, per poder experimentar i integrar de manera conscient els canvis que sorgint en el seu cos, a través de la teràpia.

A qui va dirigida?

Pacient neurològic adult

Lesions sistema nerviós central:

Altres patologies neurodegeneratives

Lesions sistema nerviós perifèric:

  Pacient neurològic infantil

  Malalties minoritàries

   Obrir el xat
   Parlem?
   Hola 👋
   Et puc ajudar?